Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra rep una subvenció del Servei d’ocupació de Catalunya per poder inserir laboralment 3 joves

La subvenció s’inclou a la convocatòria destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per l’any 2019.

DIMARTS 12 NOVEMBRE 2019

La subvenció rebuda és de més de 30 mil euros per cobrir els costos de la contractació de tres tècnics que donaran suport, un d’ells a l’àrea de comunicació i els altres dos a l’àrea de serveis socials, concretament per treballar temes de polítiques d’igualtat i el desplegament del Banc de productes de suport, recentment posa’t en funcionament per part del Consell Comarcal. Podeu veure la notícia on s’explica aquest programa a la web del Consell Comarcal.

La contractació té un termini de 6 mesos, d’octubre 2019 fins a abril 2020. Segons Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Tal com explica el President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, gràcies a aquesta subvenció de 33.000 euros que el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Consell Comarcal de la Segarra s’ha pogut inserir laboralment a tres joves. Des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal es treballa amb aquests ajuts del SOC per poder donar feina als joves de la comarca i/o també de comarques veïnes.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230