Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra presenta la campanya audiovisual ‘Qui som?’ per donar veu a les persones nouvingudes i retratar-ne les vivències

En el marc del Dia Internacional de les Persones Migrades

La Neydi i el Víctor, dos dels participants en la campanya
La Neydi i el Víctor, dos dels participants en la campanya

DILLUNS 18 DESEMBRE 2023

El Consell Comarcal de la Segarra se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones Migrades, aquest 18 de desembre. Amb l'objectiu de conscienciar sobre les dificultats que enfronten les persones migrades, el Servei d'Immigració i l'Oficina Jove de la Segarra han liderat la iniciativa ‘Qui som?’, una campanya audiovisual que dona veu a històries de les persones nouvingudes a la comarca i visibilitza els motius i les experiències migratòries

La campanya, presentada en cinc vídeos, narra les vivències de nouvinguts i nouvingudes a la comarca de la Segarra. L'Abdoulaye de Cervera, la Rawand de Sant Guim de Freixenet, el Yassine i l'Aly de Guissona, així com la Neydi i el Víctor de Mont-Roig, comparteixen les seves experiències, i ofereixen una petita mostra de la rica diversitat de la població segarrenca.

"A través d'aquesta campanya, volem destacar la humanitat que hi ha darrere de cada persona migrada i celebrar les seves contribucions a la nostra comarca, és un recordatori dels valors d'acollida i integració que defensem com a comunitat”, ha explicat el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé.

Una campanya audiovisual disponible a les xarxes del Consell Comarcal

Els vídeos estaran disponibles als comptes d’Instagram, Twitter i Facebook del Consell Comarcal de la Segarra, i brindaran als espectadors i espectadores l'oportunitat de conèixer a fons les històries inspiradores d'aquesta comunitat. Aquesta iniciativa forma part del compromís continu del Consell Comarcal de la Segarra amb la inclusió i el reconeixement de la diversitat com a element enriquidor de la comunitat local.