Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra presenta a la ciutadania l’aplicació VILACONNECT

A través de l’aplicació mòbil Vilaconnect es pretén arribar a tots els indrets de la comarca per donar visibilitat a les notícies, agenda i informació dels ajuntaments, així com a les del propi Consell Comarcal.

DIMECRES 26 FEBRER 2020

Des de l’Àrea de Comunicació de Consell Comarcal de la Segarra s’ha impulsat una campanya de difusió per donar a conèixer a la ciutadania l’aplicació Vilaconnect a la comarca de la Segarra.

L’aplicació és una eina desenvolupada per la Diputació de Lleida per a tots els ajuntaments i consells de la província de Lleida i que va lligada a les pàgines web de cada consistori. Aquesta ofereix la possibilitat de rebre notificacions, avisos i notícies al mòbil de diferents municipis.


L’objectiu de l’aplicació i la campanya és poder fer arribar a tots els indrets de la Segarra la informació actualitzada, ja que és una de les principals demandes dels consistoris més petits, on la poca visibilitat i manca de recursos són dues de les principals dificultats amb les que han de fer front. D’altra banda aquesta eina ofereix tota la informació relativa al principal ens comarcal de la Segarra, el Consell Comarcal, tant pel que fa a l’agenda d’actes, notícies, novetats i serveis.


L’aplicació Vilaconnect ja està disponible tant per dispositius Android com IOS, s’espera que la veritable implantació al territori segarrenc arribi durant el mes de març, un cop la campanya hagi arribat a tots els ajuntaments, entitats i població de la comarca.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230