Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra present a la Fira de Sant Miquel a Lleida.

En el marc del projecte “Aliments del Territori i tu” de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Segarra participa amb un estand a la Fira de Sant Miquel (Lleida).

Fotografia de l’estand de la Fira amb la presència del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.
Fotografia de l’estand de la Fira amb la presència del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.

DIJOUS 03 OCTUBRE 2019

Divendres, 27 d'octubre. 

El Consell Comarcal de la Segarra present a la Fira de Sant Miquel a Lleida.

En el marc del projecte  “Aliments del Territori i tu” de la  Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Segarra participa amb un estand a la Fira de Sant Miquel (Lleida). Tal com explica el President del Consell Comarcal, Paco Lluch, l’objectiu d’assistir a les fires és per promocionar la comarca i els productes que es produeixen des de la Segarra.

La Segarra participa des de fa uns quants anys a la Fira Sant Miquel i des de l’àrea de Promoció Econòmica es gestiona que diferents productors de la comarca hi puguin ser presents per donar-se a conèixer. El conseller de l’àrea, Josep Esquerra, explica que els productors són de diferents poblacions de la comarca. Entre els productors presents hi ha el Pastoret de la Segarra, Antiga Casa Magí, Pastes la Cosa Nostra, Licoreria de la Segarra, Xoco-box, Bernaus Herbes, Productes Naturals Granja Alzina i, entre altres. El balanç és positiu perquè una vintena de productors amb productes de proximitat hi són presents.

A l’estand també es fa promoció turística de la comarca amb diferents fulletons amb informació de la Segarra.

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

comunicacio@ccsegarra.cat