Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra haurà de repetir el concurs per la gestió dels menjadors escolars.

El Consell Comarcal va rebre un recurs interposat al Concurs de contracte de servei de menjador dels centres educatius de la Segarra. El recurs el va interposar EUREST, altra empresa que licitava el servei.

Fotografia menjador - LLEURE QUALIA
Fotografia menjador - LLEURE QUALIA

DIVENDRES 26 FEBRER 2021

NOTA DE PREMSA

                                                               

El Consell Comarcal de la Segarra haurà de repetir el concurs per la gestió dels menjadors escolars.

El Consell Comarcal va rebre un recurs interposat al Concurs de contracte de servei de menjador dels centres educatius de la Segarra.  El recurs el va interposar EUREST, altra empresa que licitava el servei. Es va adjudicar a LLEURE QUALIA amb un valor estimat d’1.149.746,00 €

Els motius que se’n van al·legar són la incorrecta valoració del certificat de qualitat ISO, valorant de manera errònia el criteri de valoració avaluable relatiu a la “gestió ambiental”. L’error és administratiu perquè el certificat de possessió de l’ISO és posterior al concurs, per tant en el moment de l’acreditació de requisits en els plecs hagués estat correcte no obtindré la puntuació, quan sí que se li va donar.

El recurs també constata la manca d’evidència de publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE).

El Consell Comarcal ha rebut la resolució del Tribunal de contractes del Sector Públic de la Generalitat que dóna la raó a la empresa que va interposar el recurs. Així doncs el Consell Comarcal repetirà el concurs per licitar el servei de cara al curs vinent. Aquest curs finalitzarà el servei l’empresa vigent, LLEURE QUALIA i evitar així afectacions.

El President al Consell, Paco Lluch, explica que es farà novament el concurs perquè totes les empreses presentades a concurs tinguin igualtat d’oportunitats.

                                              

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

@ccsegarra.cat