Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat 26 persones a través de programes d’inserció laboral

El Consell ha inserit laboralment persones que complien els requisits de la convocatòria, adreçada a persones aturades, preferentment més grans de 45 anys, que han exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi o bé són beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

DIMECRES 22 GENER 2020

Els dos programes que s’ha acollit el Consell Comarcal són l’ENFEINA’T i TREBALL I FORMACIÓ. Tots dos depenen del Servei d’Ocupació de Catalunya, aquest és qui subvenciona els contractes de treball i les accions formatives que és fan de forma obligatòria durant el contracte.


A través del programa ENFEINA’T s’han pogut inserir sis persones a les àrees de secretaria i comunicació, energia, serveis socials, promoció econòmica, atenció a les persones i menjadors escolars. Al programa TREBALL I FORMACIÓ s’han contractat 17 persones de suport a la brigada comarcal i per fer tasques administratives als Ajuntaments de la comarca.


Els contractes tenen una durada de 12 mesos o 6 mesos, menys una persona que és de 9 mesos. L’objectiu d’aquests programes és facilitar, a les persones en situació d’atur i amb més dificultats per accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los les competències professionals mitjançant experiència laboral i alhora rebre formació amb vista a facilitar-los la inserció laboral.


Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.


Fotografia: (President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch i Tècniques de l'Àrea de Promoció Econòmica amb algunes de les persones contractades).

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230