Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra estrena butlletí de notícies per a tota la comarca

Des del Consell Comarcal de la Segarra s’ha impulsat la iniciativa d’un butlletí que recull les notícies, actes i agendes comarcals de la comarca.

DIMARTS 11 FEBRER 2020

La idea és que els segarrencs puguin rebre al seu correu electrònic, cada divendres, el recull de notícies relacionades amb la comarca, activitats i actes de caràcter cultural, educatiu i festiu que organitza i/o col·labora el Consell Comarcal, així com l’agenda comarcal que engloba tots els actes de la comarca.


Fins al moment, el butlletí de notícies s’enviava de manera interna al personal del Consell Comarcal i als ajuntaments de la comarca, però des de presidència, Francesc Lluch, creu que és una bona eina per mantenir als ciutadans informats sobre la feina que es fa al Consell i estar al corrent de totes les activitats que hi ha a la Segarra i és per aquest motiu que el butlletí s’obra de forma externa a ciutadans i entitats comarcals.


Tothom qui vulgui rebre el butlletí, s’hi pot subscriure mitjançant un formulari que es troba en aquesta mateixa web. Prem AQUÍ per accedir-hi directament.