Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra està treballant en la reestructuració del Servei d’Assistència Tècnica als ajuntaments de la comarca.

Recentment s’ha creat una borsa de treball per cobrir vacants i substitucions, on han participat una vintena de persones. El president del Consell Comarcal, Paco Lluch, explica que hem dissenyat una reestructuració del servei per dotar els/les professionals de més formació, donada la importància d’aquest servei, ja que el SAT presta un treball imprescindible als ajuntaments de la comarca.

Fotografia d’arxiu del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.
Fotografia d’arxiu del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.

DIJOUS 18 JUNY 2020

NOTA DE PREMSA.-

El Consell Comarcal de la Segarra està treballant en la reestructuració del Servei d’Assistència Tècnica als ajuntaments de la comarca.

L’equip del Servei d’Assistència Tècnica (SAT) de la Segarra atén, en aquests moments, els ajuntaments de Biosca, Estaràs, Ivorra, Les Oluges, Massoteres, Montoliu, Montornès de Segarra, Sant Guim de la Plana i, de forma puntual, Sanaüja. El SAT Segarra es compon de 4 persones que assessoren els ajuntaments en matèria juridicoadministrativa i economicofinancera. Les tasques que realitzen són, per tant, de secretaria i intervenció.

Recentment s’ha creat una borsa de treball per cobrir vacants i substitucions, on han participat una vintena de persones. En un període breu s’incorpora a l’equip la guanyadora de la borsa, precisament per cobrir una vacant.

El president del Consell Comarcal, Paco Lluch, explica que hem dissenyat una reestructuració del servei per dotar els/les professionals de més formació, donada la importància d’aquest servei, ja que el SAT presta un treball imprescindible als ajuntaments de la comarca.

Al seu torn, Lluch va explicar que es treballa amb les administracions superiors per disposar d’una cinquena plaça per aquest servei, cosa que permetria consolidar el grup de treball, millorar el suport a les corporacions locals i disposar de temps per a la formació. 

Dijous, 18 de juny de 2020.

                                                                                                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230