Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra engega la revisió del Pla d’Igualtat amb formacions per al seu personal

Amb l’objectiu de superar les desigualtats de gènere també en l’àmbit laboral, el Consell Comarcal, durant el 2019 ha estat elaborant el procés de revisió del Pla d’Igualtat actual a partir del qual s‘ha d’aprovat el nou Pla d’Igualtat el gener del 2020.

DIMARTS 07 GENER 2020

El Pla recollirà mesures orientades a fomentar la igualtat d’oportunitats de gènere tant en la nostra entitat com en les polítiques i serveis que es projecten cap a la ciutadania, ajuntaments i entitats del territori.

L’elaboració i posada en marxa del Pla d’Igualtat implica la formació del personal de l’administració pública.  Per aquest motiu, i amb l’objectiu de conèixer i aplicar aquest tipus d’accions dins les nostres tasques, s’ha programat una sessió adreçada principalment al personal del Consell, però també oberta a la resta d’administracions locals de la nostra comarca.

El curs està orientat al personal del Consell Comarcal de la Segarra i les diferents administracions de la comarca. Les sessions de treball es portaran a terme al mateix Consell i s’hi impartiran diferents temes, dins les polítiques d’igualtat, que poden ser aplicables a les tasques diàries dels tècnics i tècniques.

Us podeu descarregar el programa AQUÍ

Per assistir a les jornades cal que us inscrigueu al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1qHkoGZ8GojoEa3BSOfDYBDeHfGEv9j3Fgzga-uIsYZo/edit

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb el Servei d'Informació i Atenció a les Dones.

Telf:  973531300

Correu e-: siad@ccsegarra.cat

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230