Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra engega formacions a entitats i ajuntaments per la prevenció i l’abordatge d’agressions sexistes en espais d’oci

El Consell Comarcal de la Segarra, des de l’Oficina d’Igualtat, té la voluntat d’engegar un protocol per la prevenció i l’abordatge d’agressions sexistes en espais d’oci que proposa la Generalitat de Catalunya. Per poder dur a terme aquesta acció, primerament es faran formacions a entitats, ajuntaments i municipis de la comarca.

DIMECRES 22 GENER 2020

El primer municipi en sumar-se en aquest iniciativa ha estat Torà, on el pròxim 25 de gener es farà una formació a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Aquest programa està encarat a formar a les entitats que gestionen espais d'oci nocturn a la comarca de la Segarra. Es pretén dotar d'eines i recursos a les persones que intervenen en espais d'oci nocturn per tal de prevenir i abordar les agressions sexistes i homòfobes.

Totes i tots volem gaudir dels espais d'oci i de les festes populars amb llibertat i sense amenaces. Volem espais lliures d'agressions sexistes i homòfobes, i fer –ho possible està a les nostres mans!

A La Segarra, tinguem la festa en pau!

Us podeu apuntar:
- Enviant un correu a jcarbonell@ccsegarra.cat
- Trucant al 973 53 13 00 o whatsapp al 651 983 108

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230