Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar

Segons informació rebuda, els serveis es faran sota prèvia petició de cada centre la setmana anterior, i l’assistència de l’alumnat serà voluntària. Per part de l’empresa s’han prest totes les mesures de seguretat. Dels alumnes i escolars de la comarca que tenen servei de transport escolar, només un 5 % han demanat utilitzar el servei.

Cots Alsina
Cots Alsina

DILLUNS 08 JUNY 2020

El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar

El dilluns, 8 de juny, el Consell Comarcal de la Segarra, ha tornat a engegar els serveis de transport escolar a la comarca.

Segons informació rebuda, els serveis es faran sota prèvia petició de cada centre la setmana anterior, i l’assistència de l’alumnat serà voluntària.

Per part de l’empresa s’han prest totes les mesures de seguretat que calen, mascaretes obligatòries pel xofer, per la monitora i pels escolars, es prendrà la temperatura a tothom abans de pujar al vehicle, es desinfectaran les sabates i motxilles, i es guardarà la distància de seguretat entre els nens i nenes.

També s’han instal·lat purificadors d’aire (Eco3) a cada vehicle, uns aparells que “netegen i desinfecten” l’aire de l’habitacle cada 3 minuts, tant de bacteris com de virus (Coronavirus).

Cots Alsina ha establert un protocol de neteja entre servei i servei, tant pels xofers com pels vehicles, seients, vidres, terra.

Dels alumnes i escolars de la comarca que tenen servei de transport escolar, només un 5 % han demanat utilitzar el servei. Peticions dels centres de la Segarra:  5 Centres escolars amb 13 alumnes i  1 Centre escolar d'Educació Especial a l'Urgell: amb 5 alumnes.

Informació i imatges facilitades per l’empresa Cots Alsina.

Dilluns, 8 de juny de 2020.