Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra disposarà d’un nou servei de suport al dol

A partir de l’onze de març el Servei de Suport al dol de Ponent realitzarà atencions individuals a la seu del Consell Comarcal de la Segarra el segon dimecres de cada mes en horari de tarda, aproximadament de les 15.00h a les 18.00h.

DIJOUS 05 MARÇ 2020

Tots nosaltres en un moment de la nostra vida experimentem la mort d'una persona estimada. El procés d'adaptació a la pèrdua és el que en diem dol i cada persona afronta aquesta situació d'una manera diferent.

El Consell Comarcal ha establert una col·laboració de cessió d’ús d’espai amb el Servei de Suport al dol de Ponent, qui es desplaçaran a Cervera un cop al mes. El primer dia d’atencions serà el dimecres 11 de març i cal demanar cita prèvia. D'altra banda, aquest servei també el facilita l'Ajuntament de Guissona des de principis d'aquest any. 

És un servei d’accés lliure i cal que la persona truqui directament al 639 610 603 o al 973 501 503. demanant cita prèvia. 

La Consellera Comarcal de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Gemma Martínez ha expressat la seva satisfacció per incloure aquest servei a tots els altres que ja ofereix el Consell Comarcal i creu que és una prestació realment útil per a la ciutadania de la comarca.