Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra crea un catàleg de recursos formatius ocupacionals de la Segarra

El projecte impulsat pel Consell Comarcal de la Segarra, és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu. Aquest catàleg s’ha creat amb l’objectiu de donar a conèixer els recursos formatius ocupacionals dels quals disposa la Segarra, d’aquesta forma es pretén que les persones interessades a formar-se puguin conèixer els llocs on poden realitzar les formacions que més s’adeqüin al que estan buscant i escollir l’opció més idònia.

Imatge de la portada del catàleg de recursos formatius ocupacionals de la Segarra
Imatge de la portada del catàleg de recursos formatius ocupacionals de la Segarra

DILLUNS 04 OCTUBRE 2021

  • Nota de premsa

El catàleg està estructurat en diverses parts, una part encarada als centres d’educació obligatòria i la universitat, on trobem la UNED de Cervera, l'INS Guissona o l'INS La Segarra entre altres. Una altra part està encarada a activitats de formació complementària, com escoles de música, centres de repàs o centres d'anglès, entre els quals trobem el Conservatori Professional, l’Escola de Música de Cervera o Mayfair School de Guissona. El catàleg també consta d’una part més encarada a centres d'adults, on es poden realitzar diversos cursos tant d'idiomes com d'informàtica, entre els quals i trobem el Centre de Formació d'adults Joan Comorera de Cervera.


A més, altres aspectes d'interès que trobem en el catàleg són el punt Òmnia, adreçat preferentment a persones que no coneixen suficientment les Tecnologies de la Informació i Comunicació. El servei d'orientació laboral, adreçat a les persones en situació d'atur, que pretén oferir recursos per a millorar les seves oportunitats laborals. El punt d'orientació laboral, un servei d'informació, assessorament i orientació professional adreçat a persones en recerca activa de feina. El pla comarcal de ciutadania i immigració, un servei que pretén facilitar el procés d'integració i acomodació de les persones nouvingudes als municipis de la comarca de la Segarra. I finalment, un servei d'orientació per a joves. 

 

En aquest catàleg hi trobem informació dels diferents centres, entre els quals s’informà de l’horari, les dades de contacte, els equipaments dels quals disposa cadascun, i òbviament l’oferta escolar educativa, l’oferta formativa i els serveis que ofereixen aquests. El catàleg el podem trobar publicat a l’apartat del Tauler d’Ofertes de Treball de la pàgina web del Consell Comarcal de la Segarra.

                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230

@ccsegarra.cat