Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost per a l’any 2022.

El pressupost del Consell Comarcal és de 7.534.389,16 €, mentre que el consolidat puja als 10.460.422,03 €.

Moment de l'aprovació del pressupost
Moment de l'aprovació del pressupost

DIJOUS 23 DESEMBRE 2021

Nota de premsa.- 

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost per a l’any 2022.

El pressupost del Consell Comarcal és de  7.534.389,16 €, mentre que el consolidat puja als 10.460.422,03 €.

El Consell Comarcal va realitzar a la Sala Francesc Buireu de Cervera el Ple que va projectar la votació per al pressupost de l’ens comarcal per aquest 2022. ERC (9), Junts (8) i van votar en contra mentre que la CUP (1) es va abstenir.

D’aquesta manera el Ple es va aprovar per majoria simple.

El pressupost consolidat del Consell és de 10.460.422,03 € amb les seves entitats dependents  GAS (Gestió d’Aigües de la Segarra) i LEADER. A GAS, el pressupost és de 2.807.612,71 euros, mentre que al LEADER vora 279 mil euros.

El President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, explica que comptar amb una aprovació de pressupost és clau per poder treballar i tirar endavant accions,

El President destaca que el pressupost del Consell és continuista perquè no disposa de marge de maniobra per impulsar noves línies de treball. És per aquest motiu, que l’equip de govern al Consell treballarà per continuar consolidant els serveis vigents al Consell amb el suport econòmic dels ajuntaments i administracions.

Al Ple també es va votar a favor les 3 mocions presentades pels grups polítics comarcals d’ERC-AM, JuntsXCAT i CUP-AM. La moció sobre la sentència del 25% del TSJC i de suport i adhesió al manifest de SOMESCOLA.CAT, la moció del 25 de novembre “Dia Internacional contra la violència envers les dones” municipis lliures de violència masclista, i la moció pel traspàs de les rodalies de la Generalitat de Catalunya. Finalment, una darrera moció presentada conjuntament pels grups d’ERC i la CUP  contra l’increment dels preus de l’electricitat i la seva corresponent crida a la mobilització.

Abans de la sessió plenària es va realitzar també la darrera sessió del Consell d’Alcaldies d’aquest any 2021.

Podeu visualitzar el Ple al canal Youtube del Consell Comarcal. 

                                                                                     

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

@ccsegarra.cat