Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des del Consell Comarcal de la Segarra us desitgem una molt Bona Diada de Sant Jordi a tots i a totes!

En aquesta edició tant especial de la diada, els consellers comarcals de la Segarra fan les seves recomanacions literàries per obrir la porta a nous mons als veïns i veïnes de la comarca.

#SantJordi2020 #SantJordiConfinat
#SantJordi2020 #SantJordiConfinat

DIJOUS 23 ABRIL 2020

La diada de Sant Jordi d’enguany no ens permet sortir als carrers i remenar els llibres dels nostres botiguers. Des del confinament, l’equip de Govern del Consell Comarcal de la Segarra fa un seguit de recomanacions literàries per donar a conèixer nous mons als segarrencs i segarrenques i us conviden a anar a les llibreries locals una vegada s’acabi el confinament.

Des de la presidència, Francesc Lluch recomana “Esperança i Llibertat” de Raül Romeva, un apropament als pensaments i emocions del polític català des de la presóamb el cap ben alt i la mà estesa

També hi ha qui fa una proposta de futur davant del desconcert de l’independentisme, amb la recomanació literària “Obertura Republicana” del Conseller Josep Maria Castella.La consellera de Serveis Socials, Salut i Igualtat i, a la vegada alcaldessa de Sanaüja, Gemma Martínez, ens invita a fer un recorregut per la nostra terra i endinsar-nos en la cultura segarrenca.

L’aposta per la terra també arriba des de l’àrea d’Ensenyament i Cultura, amb el recull d’històries gràfiques “Instants Eterns” de la mà de la consellera Elisabet Jove.

Les recomanacions arriben també a les noves tecnologies i a la revolució digital del món en què vivim. Aquesta és l’aposta del vicepresident i Conseller d’aigües i Serveis Tècnics i alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó.

Des de la Conselleria de Règim Intern se’ns obre les portes a viatjar a la nostra infància des de la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el llenguatge inclusiu, proposta del conseller Joan Santacana.

Finalment des de l’àrea de Promoció Econòmica, el conseller Josep Esquerra, no ens parla de títols ni autors, ja que el més important és gaudir de qualsevol llibre que ens arribi a les mans i compartir-lo amb les persones a qui estimes.

I si encara teniu temps podeu Segarrejar des de casa amb la proposta de Cultura del Consell Comarcal on fa extensible la digitalització d’infinits de material gràfics de la Segarra, al següent link: http://www.ccsegarra.cat/serveis-a-les-persones/cultura