Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura sense gènere; en la V Jornada de Dones Rurals a Cervera

Dissabte 23 de novembre es va celebrar per cinquena vegada la jornada dedicada a les dones rurals a l’Auditori Municipal de Cervera que es va omplir amb una seixantena de persones.

DILLUNS 25 NOVEMBRE 2019

La Jornada s’emmarca en les activitats organitzades amb motiu del dia internacional de l’eliminació de les violències masclistes. Aquest any ha tingut com a punt central la cultura vista des d’una perspectiva sense gènere, posant en valor la figura de la dona en les empreses i entitats culturals.

La Jornada es va obrir amb la xerrada “El llibre i la caixa dels somnis: la dona en el món de l’edició” a càrrec de M. Dolors Sàrries Farré qui va explicar la seva experiència com a directora d’Editorial Meteora. La taula rodona, moderada per la Museòloga i membre de l’equip de treball Museus i gènere, Carme Bergés Saurava, va estar formada per 7 dones inspiradores que van compartir la seva experiència personal i laboral en diversos àmbits culturals. La Jornada va comptar amb l’especial presència de la cantautora Lídia Pujol qui va oferir una actuació musical.

Per finalitzar la jornada es va fer una visita a la Casa Museu Duran i Santpere des d’una mirada de la casa en clau femenina.

L’acte va comptar amb la presència política del President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, el Paer en Cap de Cervera, Ramón Augé Gené i la Coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló Gistau qui van presentar la jornada.

El President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, el Paer en Cap, Ramón Augé i la coordinadora de l'Institut Català de les dones a Lleida, Carme Castelló.

M. Dolors Sàrries a càrrec de la xerrada "El llibre i la caixa dels somnis: la dona en el món de l'edició".

Les 7 ponents de la taula rodona "En clau de gènere: noves mirades".

La cantautora Lídia Pujol va oferir una actuació musical

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230