Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Connectem la Segarra, un nou espai virtual per unir empreses amb candidats

Tant si busques feina com si necessites personal per la teva empresa, t’hi pots apuntar gratuïtament a la web de promoció econòmica del Consell Comarcal http://promocioeconomica.ccsegarra.cat/

BUSQUES FEINA
BUSQUES FEINA

DIMARTS 02 MARÇ 2021

NOTA DE PREMSA

                                                           

Connectem la Segarra, un nou espai virtual per unir empreses amb candidats

Tant si busques feina com si necessites personal per la teva empresa, t’hi pots apuntar gratuïtament a la web de promoció econòmica del Consell Comarcal Promoció econòmica de la Segarra (ccsegarra.cat)

Arran de les limitacions i dificultats per organitzar trobades presencials causades per la pandèmia mundial que estem vivint, les entitats col·laboradores de la Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) han posat en marxa un nou espai online. Es tracta d’una pàgina web per ajudar a les persones que busquen feina i les empreses en busca de nou personal a que es puguin trobar virtualment.

Aquest nou recurs, és un espai totalment gratuït en el què et pots apuntar tu mateix/a i enviar-nos les teves dades a través del formulari (Dona't d'alta! — CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat)) de la nostra pàgina web CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat). Per tal de mantenir l’anonimat de totes les persones en recerca de feina activa, hem decidit crear una base de dades de currículums cecs, és a dir, una base de dades on no es mostra el nom ni la foto del candidat/a. D’aquesta manera, preservem les dades personals dels participants i també evitem els  prejudicis en la selecció dels candidats/es.

Aquest nou espai permet aplicar un filtratge per tal de trobar més fàcilment la persona que l’empresa estigui buscant. Es pot filtrar per nivell d’estudis, perfil laboral, si tenen algun carnet especial, etc. També es pot buscar alguna paraula concreta i/o aplicar una ordenació per a que apareguin els currículums de la manera que sigui més còmoda per qui faci la cerca.

Fes un cop d’ull a la nostre base de dades de candidats/es! CANDIDATS/ES — CONNECTEM LA SEGARRA (ccsegarra.cat)

Març, 2021.

                                                      

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

@ccsegarra.cat