Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat del President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch.

Davant la crisi del Coronavirus, Francesc Lluch es dirigeix a la població de la comarca per fer una crida a la calma i recordar els consells del Departament de Salut

President del Consell Comarcal de la Segarra
President del Consell Comarcal de la Segarra

DIMARTS 24 MARÇ 2020

El President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, es dirigeix als ciutadans de la comarca per recordar la importància dels consells del Departament de Salut de la Generalitat, com són romandre a casa i respectar la distància d’un metre i mig entre persones. La Segarra és una comarca amb molta població envellida i és per aquest motiu que cal extremar les precaucions.

Des de la Presidència del Consell també es fa una crida a la calma i s’anima a tothom a portar una rutina entretinguda i saludable per no caure en dinàmiques negatives.

Per altra banda, el President es dirigeix als ajuntaments de la comarca, oferint els serveis del Consell Comarcal a tots els municipis de La Segarra. Lluch afirma que davant de la situació amb la que es troba el país, la solidaritat ha de prevaldre per damunt de qualsevol altre valor.

Finalment, es fa un agraïment a tots els voluntaris, professionals de la cadena alimentària, serveis médics i establiments farmacèutics, factors imprescindibles durant el confinament.  

Descarrega't el comunicat al Canal Youtube del Consell Comarcal de la Segarra.