Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Complicitat amb el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya alhora de copsar opinions sobre l'estat econòmic a la Segarra.

El president, Toni Mora, i la secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Carme Garcia Jarque, s’han reunit amb el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i el conseller comarcal de Promoció Econòmica al Consell, Josep Esquerra, per exposar les tasques que fa el Consell i explorar possibilitats de col.laboració entre les entitats.

Moment de la trobada
Moment de la trobada

DIVENDRES 14 OCTUBRE 2022

El president, Toni Mora, i la secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Carme Garcia Jarque, s’han reunit amb el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, i el conseller comarcal de Promoció Econòmica al Consell Josep Esquerra, per exposar les tasques que fa el Consell i explorar possibilitats de col.laboració entre les entitats. També han copsat opinions sobre la situació econòmica i sociolaboral a la comarca que incorporaran als seus estudis i informes.

El CTESC  és un òrgan assessor del govern de la Generalitat de Catalunya que està  conformat pels sindicats i les patronals majoritaris (CCOO i UGT, Foment del Treball i Pimec), l’economia social (Confederació de Cooperatives i Taula del Tercer sector) , el sector primari (Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i Federació Nacional Catalana de Pescadors), així com sis experts nomenats pel Govern.

En l’exercici de les seves funcions el CTESC fa Dictàmens preceptius sobre tota la normativa catalana relativa als àmbits econòmic, social i laboral i també elabora Informes sobre temes d’actualitat per encàrrec del govern o bé a iniciativa pròpia per acord de tots els seus membres.

14.10.2022