Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del Projecte Espais per la Dona a Sant Guim de Freixenet, on es va dur a terme el taller de llanateràpia decorativa

El passat dilluns 9 de desembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament Sant Guim de Freixenet es va fer la cloenda del taller de llanateràpia que ha tingut una durada de dos mesos.

DIJOUS 12 DESEMBRE 2019

El taller s’ha desenvolupat a càrrec de Núria Cama, del comerç “Llanes Sylvia” de Cervera, i ha tingut una durada de 10 sessions de 90 minuts cadascuna. Les dones es trobaven els dilluns a la tarda de 16.30 a 18 h al Centre Cívic de Sant Guim de Freixenet. El taller ha tingut una durada d’uns dos mesos, des del dia 30 de setembre fins el dia 9 de desembre de 2019 i hi han participat un total de 25 dones.

El projecte Espais per la Dona té com a objectiu fomentar el coneixement i la interrelació mútua entre les dones autòctones i dones nouvingudes del municipi, fomentar l’acceptació de l’altre mitjançant el respecte de les diferències culturals, religioses, raça, gènere,... i crear espais de trobada informals segons els interessos comuns, en aquest cas, duent a terme un taller de llanateràpia decorativa on les participants han tingut dos objectius: com a objectiu individual han elaborat les pròpies peces de llana al gust, i com a objectiu col·lectiu, decorar alguns espais del poble, com una flassada de flors per al balcó de l’ajuntament, i també unes bufandes per als arbres de la plaça.

Durant la cloenda es van fer els parlaments i es va compartir un pica-pica d’elaboracions casolanes preparades per les participants en el projecte, es van exposar les peces de roba elaborades per les artistes, i també vam poder gaudir de la flassada de flors penjada a la barana de l’ajuntament de Sant Guim de Freixenet.

A la cloenda del taller hi van assistir l’Alcalde de Sant Guim de Freixenet i President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch Majoral juntament amb la Regidora de Serveis Socials, Esther Misut Codina.

El taller ha estat organitzat per l’Àrea de Serveis socials: Servei d’Informació i Atenció a les Dones, Pla de ciutadania i immigració del Consell Comarcal de la Segarra.

       

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230