Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull l'Enxarxa la Segarra, jornada entre productors/es i restauradors/es

Aquest dimarts 19 d’octubre entre les 17:30 i les 19:30 de la tarda a  la cafeteria del Casal Cívic de Cervera, s’ha dut a terme l’Enxarxa la Segarra.

Jornada de l'Enxarxa la Segarra
Jornada de l'Enxarxa la Segarra

DIMECRES 20 OCTUBRE 2021

Aquest dimarts 19 d’octubre entre les 17:30 i les 19:30 de la tarda a  la cafeteria del Casal Cívic de Cervera, s’ha dut a terme l’Enxarxa la Segarra, una jornada incentivada des del Consell Comarcal de la Segarra amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i amb la dinamització de Raiels SCCL, que ha consistit en la realització d’un networking entre productors/es i restauradors/es.

L'objectiu d'aquesta jornada era contribuir a visibilitzar el sector agroalimentari de la Segarra, així com donar suport a la venda directa dels productes que s'elaboren i es produeixen a la nostra comarca. Això s'ha dut a terme posant un espai de trobada per tal d'afavorir la col·laboració, el coneixement mutu i l'acostament entre productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb possibles clients estratègics com ara restaurants. En definitiva, ha sigut una jornada per afavorir i promoure l'establiment d'acords comercials i altres col·laboracions que hagin pogut sorgir.

La jornada ha comptat amb la benvinguda per part de Josep Esquerra, conseller de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, i la posterior presentació de la jornada i dinamització a càrrec de dues noies representants de Raiels SCCL. Seguidament s’han realitzat entrevistes per parelles, reunions entre productors/elaboradors amb restaurants i comerços que ha permès conèixer les principals característiques de les empreses i explorar les possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions. La jornada ha comptat amb un total d’11 productors/es repartits en 7 empreses, i 7 restauradors/es de la comarca, els quals han pogut realitzar aquest intercanvi d’informació i arribar a diferents acords. Com a empreses de productors/es van assistir-hi l'Ondarenca, Port of Dragons, Aubagueta, Bernau Herbes de l'Urgell, Aromes del Molí, Safrà Mas de Bondia i Plantes aromàtiques de la Segarra, i com a restauradors o empreses interessades van assistir el Celler de Guissona, Antic Forn, Pere Serrat i Lleure Quàlia.

20 d’octubre de 2021.

                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230