Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull la IV jornada Connectem Segarra per afavorir la inserció de persones en recerca de feina a la comarca

Cervera ha acollit la quarta edició de la jornada Connectem Segarra, orientada a persones en recerca de feina o interessades en ETT i autoocupació. La jornada ha tingut lloc aquest divendres, 6 d'octubre, al Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral a les persones interessades. Ha comptat amb una benvinguda a càrrec del Paer en cap de Cervera, Jan Pomés, el regidor de Treball i Relacions Laborals, Antonio Delgado, i de la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, Anna Rius.

DIMECRES 11 OCTUBRE 2023

Fomentar l'ocupació a la Segarra

El Connectem Segarra ha ofert una presentació per donar a conèixer les empreses de treball temporal (ETT) establertes al territori, els seus processos de selecció i els perfils més demandats,  que ha anat a càrrec de Marlex i Adecco, i també ha tingut lloc la ponència 'L'autoocupació: una alternativa a l'ocupació', que ha anat a càrrec de la Cooperativa la Sàlvia i la botiga La Ondarenca de Cervera.

La jornada també ha servit per commemorar el Dia del Treball Digne. Les activitats han estat organitzades per la Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra (XIL), formada per diferents entitats, entre les quals el Consell Comarcal de la Segarra.