Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera acull la 3a Jornada “Connectem Segarra”, jornada formativa per a persones en recerca de feina.

Més de 60 persones inscrites als tallers per facilitar la recerca de feina. La jornada ha estat organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral.

Moment de la presentació
Moment de la presentació

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2022

La Jornada ha tingut lloc al Casal Cívic i Comunitari durant tot el matí. La jornada organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral.

La XIL és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en xarxa per a fomentar l’ocupació laboral de qualitat i dur a terme activitats que millorin l’ocupabilitat de les persones en procés de recerca activa de feina.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, acompanyat del conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Esquerra, l’alcalde de Cervera, Joan Santacana i el regidor de promoció econòmica, Ramon Augé.

A la jornada s’han inscrit més de 60 persones en situació de recerca de feina a la comarca. La jornada ha projectat dues xerrades a l’inici; “Oficina de treball i programes del Servei d’Ocupació de Catalunya SOC amb Àngels Pérez, directora de l’oficina de Treball de Tàrrega. I la xerrada “La recerca de feina. Visió des d’una consultoria i ETT” a càrrec de Josep Anton Gómez de l’empresa de recursos humans Nexian.

Posteriorment, han tingut lloc els tallers de recerca de feina. Amb total se n’han fet quatre; Mindfulness, recerca de feina a través dels portals en línia, taller de com transmetre amb confiança i, finalment, un taller d’Escape Room.

Aquest és el tercer any que es projecta la jornada a la comarca i compta amb el suport del departament de Drets Socials i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.