Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebren la primera edició de la trobada Segarra Educativa

El Consell Comarcal de la Segarra, el Museu Comarcal de Cervera i el Museu de Guissona han organitzat la primera edició de la trobada Segarra Educativa amb èxit de participació. Aquesta iniciativa parteix de la col·laboració dels tres ens i compta amb l’objectiu de donar a conèixer de manera vívida l’oferta educativa de les institucions comarcals. La primera trobada ha tingut lloc aquest dijous, 28 de setembre, a les instal·lacions del Museu de Guissona, i l’organització té l’objectiu de repetir-la de manera biennal en altres espais vinculats als museus i al Consell Comarcal.

DIMECRES 04 OCTUBRE 2023

El programa ha partit d’una benvinguda per part de Patrícia McGill, coordinadora del projecte. Ella mateixa ha donat inici a la trobada amb una visita narrada pel Parc arqueològic de Iesso i el Museu de Guissona. Aquesta iniciativa sorgeix del projecte educatiu ‘El Meu cos és una casa’, desenvolupat pels dos museus de la comarca i vinculat al festival de narració oral SegaMots. Després dels parlaments de presentació per part de les regidores de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Guissona, Agnès Pla i Núria Cuñé, seguides per Ramon Augé, president del Consell Comarcal i representants dels dos Museus, David Castellana i Mireia Pedro, les vint-i-cinc persones assistents procedents de diferents organitzacions han gaudit d’un berenar amb productes de proximitat.

La jornada ha seguit amb un tast de les diverses propostes educatives que formen part de l’oferta dels Museus i el Consell Comarcal en un espai de racons i ha finalitzat amb la mostra de la nova activitat del Museu de Cervera: Relats de Guerra. La primera edició de Segarra Educativa ha suposat una experiència molt positiva per a totes les parts participants.