Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida del Servei de Suport al Dol a la Segarra

Dimecres 11 de març s’ha fet la primera atenció, a càrrec de professionals del Servei de Suport al Dol de Ponent, un servei d'acompanyament a les persones que pateixen o han patit la pèrdua d'algú estimat.

DIMECRES 11 MARÇ 2020

Des d’aquest dimecres 11 de març el Consell Comarcal ofereix un nou servei a les persones que es troben en procés de dol per la pèrdua d’un ésser estimat. Es tracta del Servei d’Acompanyament al Dol, dut a terme per professionals de l’àmbit sanitari, educatiu i social de l’entitat sense ànim de lucre “Servei de Suport al Dol de Ponent”. 

El servei es presenta com un procés de durada variable amb l’objectiu final de que la persona que el sol·licita pugui canalitzar el dol i el desconcert de la fase inicial de la pèrdua cap a un estat de predomini de bons records d’aquest ésser estimat. 

L’equip de professionals del Servei de Suport al Dol de Ponent, conformat per educadors socials, infermers, psicòlegs, mestres i psicopedagogs, anima a aquell qui ho necessiti a beneficiar-se d’aquest servei ja que tot i que el dol no sigui cap malaltia, és convenient demanar assessorament professional en moments d’inestabilitat emocional. 

Les atencions al Consell Comarcal de la Segarra es faran el segon dimecres de cada mes a la tarda demanant cita prèvia al 973.501.503, al 639.610.603 o a través del correu electrònic info@suportaldol.org. D’aquesta manera Cervera es suma als altres espais d’atenció de l’equip de “Servei de Suport al Dol de Ponent” ubicats a Guissona, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa i Lleida. 

Per a més informació sobre aquest servei podeu visitar la web WWW.SUPORTALDOL.ORG