Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#ArxivemlaCovid19: Campanya per a la recollida de documents sobre la pandèmia de COVID19

Tens fotografies, vídeos, textos, dibuixos... que expressin l'excepcionalitat d'aquests dies? El teu material és la memòria social del futur.

DIVENDRES 24 ABRIL 2020

Des de l'Arxiu Comarcal de la Segarra iniciem una campanya de recollida de materials per documentar l’experiència col·lectiva que estem vivint. Múltiples esdeveniments ens impacten aquests dies: el confinament, la malaltia, la solidaritat, l’angoixa per la situació econòmica, la buidor dels espais públics, la cancel·lació general de la nostra vida social... tota la documentació que reculli aquestes experiències ens ajudarà a formar una memòria social de la pandèmia de COVID19 a la comarca.

Els arxius públics, en tant que institucions que tenim per objectiu la preservació i custodia de la memòria col·lectiva, ens brindem a recollir les evidències d’un moment difícil com el que estem vivint per tal que, en el futur, puguem disposar d’una memòria social directament construïda per la ciutadania i no només per la documentació administrativa i pels mitjans de comunicació.

Quins materials recollim?

Documents analògics i digitals, textos personals, fotografies i vídeos creats per vosaltres i vinculats a la nostra comarca.

Qui hi pot participar?

Qualsevol ciutadà que vulgui aportar la seva experiència personal.

Com s’hi pot participar?

Envieu els vostres materials digitals a l’adreça acsegarra.cultura@gencat.cat de l’Arxiu Comarcal de la Segarra, i si són massa pesats utilitzeu el servei WeTransfer.

Si es tracta de documents analògics, podeu portar-los a l’Arxiu (Passeig Jaume Balmes s/n Cervera) un cop acabat el confinament. 

PODEU DECARREGAR-VOS EL DOCUMENT AMB TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

Autoria: Arxiu Comarcal de la Segarra.