Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriben a la Segarra els termòmetres digitals facilitats per la Diputació de Lleida.

La Diputació ha facilitat termòmetres digitals als ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Lleida. Concretament a la Segarra han arribat aquest divendres, 5 de juny. Són termòmetres digitals d’alta precisió per tal de prendre la temperatura a les persones que accedeixin als recintes públics.

Imatge del President del Consell Comarcal de la Segarra.
Imatge del President del Consell Comarcal de la Segarra.

DIVENDRES 05 JUNY 2020

NOTA DE PREMSA

Arriben a la Segarra els termòmetres digitals facilitats per la Diputació de Lleida.

La Diputació ha facilitat termòmetres digitals als ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Lleida. Concretament a la Segarra han arribat aquest divendres, 5 de juny. Són termòmetres digitals d’alta precisió per tal de prendre la temperatura a les persones que accedeixin als recintes públics. La mateixa Diputació ja els ha començat a utilitzar a les portes dels seus edificis que aquests dies s’estan obrint a l’atenció de les visites presencials amb totes les mesures de seguretat sanitària necessàries.

A través del Consell Comarcal els termòmetres arribaran als ajuntaments amb la mateixa operativa amb la qual ja s’han distribuït mascaretes, ulleres i cartells amb recomanacions sanitàries.

En total, s’han adquirit 270 termòmetres a tota la demarcació, a la Segarra un per municipi i un per Consell Comarcal.

Divendres, 5 de juny de 2020.