Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arranca la campanya de captació de comerços per al Carnet Jove a la Segarra

L’any passat es van adherir a la campanya un total de 58 comerços i entitats. I es van titular 1.620 joves de tota la Segarra.

Odontologia Llona (Comerç adherit a Cervera)
Odontologia Llona (Comerç adherit a Cervera)

DIJOUS 04 ABRIL 2024

Nota de premsa.- 

Arranca la campanya de captació de comerços per al Carnet Jove a la Segarra.

Des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal comença la campanya entre els comerços i entitats de Cervera i Guissona que vulguin adherir-se i així oferir descomptes i avantatges als joves, a través del Carnet Jove que ofereix la Generalitat de Catalunya.

L’any passat es van adherir a la campanya un total de 58 comerços i entitats. I es van titular 1.620 joves de tota la Segarra.

Els comerços acostumen a oferir descomptes i avantatges en els seus serveis i productes, promocionant així el comerç local i l’estalvi en els joves. Alguns exemples de comerços ja adherits son Autoescola Gilabert, Centre Òptic Riera, Papers i Més Cucafera, Odontologia Llona, Farmàcia Martorell, entre altres.

 Farmàcia Martorell (comerç adherit a Cervera).

Els ajuntaments de la comarca també ofereixen avantatges com descomptes en les piscines municipals, o en activitats culturals als pobles.

D’ara i fins al mes de juny les tècniques de l’Oficina Jove del Consell Comarcal aniran porta a porta, dels comerços i entitats, a explicar la campanya. A partir del mes juny, s’iniciarà la fase d’informar els joves que vulguin tenir-lo com ho han de fer i quins avantatges i descomptes tenen a la comarca.

Si algun comerç o entitat s’hi vol adherir ja directament es pot posar en contacte amb l’Oficina Jove del Consell a través del web https://segarrajove.ddl.net/

 

Des de l’Oficina Jove del Consell s’impulsa la tramitació d’aquest carnet com un avantatge molt positiu per als joves, és per aquest motiu, que durant el 2023 es van fer 32 publicacions a xarxes i presentacions als instituts de la comarca entre els alumnes de l’ESO per a promocionar-lo.

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que des de l'any 1986 té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l'oferiment i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional. Els destinataris del Carnet Jove són totes les persones joves d'entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos.

                                              

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat