Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ara més que mai, #quedatacasa i descarrega’t l’aplicació VILACONNECT

Aquesta aplicació ofereix la possibilitat de rebre notificacions, avisos i notícies al mòbil del diferents municipis de la comarca, com del Consell Comarcal de la Segarra. A la Segarra treballem pels nostres ciutadans i ciutadanes i creiem que estar informat i quedar-se a casa és la millor opció per poder evitar la propagació d’aquesta nova malaltia.

Ara més que mai, #quedatacasa i descarrega’t l’aplicació VILACONNECT
Ara més que mai, #quedatacasa i descarrega’t l’aplicació VILACONNECT

DIMARTS 07 ABRIL 2020

Dimarts, 7 d'abril.

Ara més que mai, #quedatacasa i descarrega’t l’app VILACONNECT

En aquests moments d’excepcionalitat cal estar informat en tot moment de tot el que passa als municipis i a tota la comarca.

L’aplicació és una eina desenvolupada per la Diputació de Lleida per a tots els ajuntaments i consells de la província de Lleida i que va lligada a les pàgines web de cada consistori. Aquesta ofereix la possibilitat de rebre notificacions, avisos i notícies al mòbil del diferents municipis de la comarca. Per això us recomanem que us descarregueu al vostre telèfon mòbil l’aplicació VILACONNECT on us arribarà de manera immediata totes les novetats i notícies de la situació pel COVID-19 a la Segarra i al vostre municipi.

Hi podeu rebre informacions importants que poden ser del vostre interès, com les mesures de seguretat i salut que s’estan duent a terme a la comarca, els serveis que estan tancats o els que continuen vigents, serveis de transport especials, l’atenció a les dones en situació de violència de gènere...

A la Segarra treballem pels nostres ciutadans i ciutadanes i creiem que estar informat i quedar-se a casa és la millor opció per poder evitar la propagació d’aquesta nova malaltia.

L’aplicació VILACONNECT ja està disponible tant per dispositius Android com IOS.