Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3 premiats en la 17a edició del Premi d’Emprenedoria Jove

L’objectiu d’aquests premis és donar suport als joves de la comarca i encoratjar-los per poder autoocupar-se amb projectes innovadors, emprendre i generar llocs de treball.

DIJOUS 19 DESEMBRE 2019

L’entrega de premis del Concurs d’Emprenedoria Jove s’ha fet a l’Oficina Jove, on hi han assistit els tres guanyadors, el President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, la Consellera Comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega i Regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera, Raimond Fusté.


El primer premi és de 1.000€ i ha estat atorgat al projecte de Marc Vides de Dios, que ha obert una barberia a Cervera, la Marc’s Barber Shop. El segon premi, de 800€ que otorga la Paeria de Cervera, ha estat per la Nadiya Nakladyuk que ha obert el seu propi saló de bellesa a Guissona. I el tercer premi, de 500€, ha estat per Faycel Elammari amb el seu projecte Fayelkepuc de compra i venda d’stock.


Els premis s’han otorgat als projectes d’autoocupació més innovadors i amb més potencialitat de creixement de negoci i generadors de llocs de treball, també s’ha valorat la promoció de la comarca.

Marc Vides de Dios amb el President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch.

Faycel Elammari amb la Consellera Comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega.

Nadiya Nakladyuk amb el Regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera, Raimond Fusté.