Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17 municipis de la Segarra subvencionats amb els ajuts del Pla de Dinamització Territorial de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat va publicar al tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a principis de desembre de 2019, la resolució definitiva del Pla de Dinamització Territorial 2018-2019, convocades pel Departament de Presidència de la Generalitat.

DIMECRES 08 GENER 2020

L’objectiu d’aquestes subvencions és definir accions prioritàries d’inversions (màxim 50.000 euros de subvenció) que comportin un valor afegit important en municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.


L’Àrea Tècnica i Territorial del Consell Comarcal de la Segarra ha donat suport a 16 municipis en la redacció de les memòries i la tramitació de l’ajuda. A la comarca de la Segarra s’han resolt favorablement els 17 expedients presentats. En total l’ajuda ha dotat de 519.825,19 € de subvenció per la comarca, per un inversió d’aproximadament 1M€.


En general, les inversions sol·licitades estan relacionades amb la millora de serveis dels municipis: millora d’accessos a nuclis o a equipaments, enllumenat públic, millora de locals públics, etc.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230