Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

📢 L'ICAEN obre un procés participatiu per ordenar el desplegament de projectes d’energies renovables. Digues la teva👇📅Termini 4 de juny

⚡L'Oficina Comarcal de Transició Energètica a la Segarra informa:

👉 Per fer efectiva la transició energètica, Catalunya haurà de desenvolupar en els propers anys un gran nombre de projectes d’energies renovables, fonamentalment parcs eòlics i plantes fotovoltaiques, una part important dels quals hauran de situar-se sobre el terreny.

💪🏼Davant el repte que això suposa a nivell d’ocupació de territori, sorgeix l’opció normativa de desenvolupar el PLATER, un pla territorial sectorial que ordeni aquest desplegament.

📢 La Generalitat de Catalunya ha obert un procés participatiu adreçat al conjunt de la ciutadania per a fer aportacions respecte a l’elaboració del PLATER, impulsat per l'Institut Català de l'Energia. Més endavant s'obrirà una segona fase de consulta adreçada a organismes, administracions i empreses (no ciutadania) gestionada per  l'Òrgan Ambiental de la Generalitat en el marc de procediment d’Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programes.


✍️ participa-hi!
https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater
📆 fins el 4 de juny

post plater.png

Document Actions