Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les dones💜

Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les dones (25 de novembre).

Malgrat hi hagi un dia que emmarqui aquesta lluita, cal tenir present que la defensa dels drets de les dones a viure en una societat lliure de violències masclistes ha de ser diària i en tots els àmbits. El primer pas per tal d’erradicar aquestes violències és identificar-les i visibilitzar-les.

Amb la voluntat de fer un exercici de sensibilització, des del Consell Comarcal organitzem una acció amb l’objectiu de per tal de reflexionar sobre les violències que es produeixen.

US convoquem a la Plaça Joan Salat el proper dia 25 de novembre a les 12h, per fer la lectura del manifest. Gemma Martínez, consellera comarcal a la Segarra d'igualtat, salut i serveis socials. 

Aprofitem l’ocasió per donar-vos a conèixer les diferents accions que es desenvolupen arreu de comarca amb motiu d’aquesta diada així com invitar-vos a participar a la campanya comarcal: Visibilitzem les violències masclistes http://www.ccsegarra.cat/serveis-a-les-persones/accio-comunitaria/actualitat/noticies/la-segarra-s2019omplira-de-21-busties-liles-per-donar-visibilitat-a-les-violencies-masclistes

La campanya consisteix amb amb la ubicació de bústies lila amb el missatge de la campanya a tots els municipis de la comarca i que tindran com a objectiu recollir les experiències de dones de la comarca relacionades amb la violència masclista o aquelles reivindicacions que es vulguin posar de manifest, de forma anònima.

Aquests missatges serviran per conèixer cap a on cal posar la mirada de treball dels diferents serveis públics d’atenció a les dones.

Invitar-vos a participar amb la campanya tot dipositant un missatge a la bústia que s’ha col·locat a la porta del Consell Comarcal (accés per plaça Joan Salat) o bé a qualsevol de les bústies ubicades arreu de la comarca.

Trobareu les seves ubicacions publicades a les xarxes socials del Consell.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos a l’Oficina d’Igualtat 973 531 300

Us hi esperem!

Cartell
Cartell
  • Quan 25/11/2021 de 12:00 a 12:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions