Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra, lliure de Violències Masclistes! Conferència “Lideratge femení i el poder de la comunicació no verbal” a càrrec de la periodista Patrycia Centeno el proper dissabte dia 21 de novembre a les 11 h. INSCRIPCIONS OBERTES!

El 25 de novembre, diada per l’Eradicació de les Violències Masclistes. La Segarra, lliure de Violències Masclistes!

Tot i l’excepcionalitat del moment que vivim creiem que és molt important visualitzar l’existència de la xacra de la violència masclista, una violència que es desenvolupa amb molta facilitat a l’interior de les cases, i que l’actual situació d’autoconfinament li és procliu.

Des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal s’ha organitzat una conferència “Lideratge femení i el poder de la comunicació no verbal” a càrrec de la periodista Patrycia Centeno el proper dissabte dia 21 de novembre a les 11 h. Aquesta activitat tindrà lloc de manera telemàtica i oberta a tota a tota la ciutadania i molt especialment a tota persona que vulgui lideri o vulgui liderar projectes.

Us mostrem un enllaç de la professional per si la voleu conèixer amb més profunditat: http://www.politicaymoda.com/consultoria/

Per a inscriure't a aquesta conferència fes clic AQUÍ 

Lideratge Femení i el poder de la comunicació no verbal-marc.png

Cartell amb la informació de l'activitat
Cartell amb la informació de l'activitat
  • Quan 21/11/2020 de 11:00 a 13:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions