Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Valoració i ampliació dels paquets d’escapades per la Segarra
Notícies

Valoració i ampliació dels paquets d’escapades per la Segarra

El passat dilluns 11 de juny, a la seu del Consell Comarcal de la Segarra, va tenir lloc una trobada per donar a conèixer la feina que s’ha fet fins ara dins del projecte d’estructuració de paquets turístics de la Segarra. La reunió estava adreçada prioritàriament a empresaris i sector turístics. Va comptar amb la presència de la consultora Lleida i tu, encarregada de paquetitzar l’oferta turística i diferents empresaris del sector turístic comarcal.

Bookmark and Share
Valoració i ampliació dels paquets d’escapades per la Segarra

Area de Turisme del Consell Comarcal

 

Valoració i ampliació dels paquets d’escapades per la Segarra

El passat dilluns 11 de juny, a la seu del Consell Comarcal de la Segarra, va tenir lloc una trobada per donar a conèixer la feina que s’ha fet fins ara dins del projecte d’estructuració de paquets turístics de la Segarra.  La reunió estava adreçada prioritàriament a empresaris i sector turístics. Va comptar amb la presència de la consultora Lleida i tu, encarregada de paquetitzar l’oferta turística i diferents empresaris del sector turístic comarcal.

Al llarg de la reunió es va  donar a conèixer la feina que s’ha fet fins ara i es va proposar d’ampliar serveis dels paquets escapades ja estructurats i la creació de noves propostes turístiques combinades que contribueixin a elevar l’oferta de la comarca.

Les comarques que han participat en aquesta iniciativa han estat, les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, l’Urgell, el Segrià i la Segarra. En les tres fases d’actuació s’han dut a terme, anys 2014-2015, 20 paquets turístics combinats tant d’àmbit comarcal com intercomarcal; i 35 en la segona fase, 2015-2016 i 39 en la fase 2016-2017. S’han utilitzat recursos diferents per tematitzar els paquets. Pel que fa a la Segarra, disposa de quatre paquets escapada exclusivament comarcals i quatre intercomarcals.

L’objectiu d’aquest projecte és fer un pas endavant en la promoció i comercialització del territori que alhora permet clarificar i estructurar l’oferta turística i millora la seva comercialització beneficiant de forma directa a les empreses turístiques de la Segarra.

A més de l’estructuració de paquets turístics, el projecte contempla tasques de formació en diversos temes claus com la comunicació i comercialització de productes, especialment centrat en temes de noves tecnologies.

Àrea de Turisme, Consell Comarcal de la Segarra

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat