Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Turisme la Segarra es promociona a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.
Notícies

Turisme la Segarra es promociona a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

En el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, juntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica, participa dins l’estand “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida promocionant els productes alimentaris de proximitat i el turisme de la Segarra.

Bookmark and Share
Turisme la Segarra es promociona a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

Turisme la Segarra es promociona a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

La Fira de Sant Josep de Mollerussa s'ha convertit en un veritable referent, i un any més té la convicció d’erigir-se en una cita ineludible per al professional agrícola. A més del parc expositiu amb les últimes novetats i tendències per al sector agrari, el certamen ofereix un complet programa de jornades tècniques. També cal indicar que en aquesta fira s’han donat cita els millors professionals i empreses del sector.

En el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, juntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica, participa dins l’estand “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida promocionant els productes alimentaris de proximitat i el turisme de la Segarra.

La 146a edició de la Fira de Sant Josep ha tancat amb un balanç positiu tant pel que fa al nombre d’expositors com de visitants. Durant els quatre dies de fira, del 16 al 19 de març, el nombre de visitants ha crescut en 30.000 persones respecte a l’any 2017 i se situa en 180.000. Aquestes xifres ens encoratgen a participar en aquest esdeveniment per promocionar la Segarra prop de casa nostra.

Àrea de Turisme

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat