Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Tour Virtual 360 graus a Montfalcó Murallat
Notícies

Tour Virtual 360 graus a Montfalcó Murallat

L’empresa Portal Vista especialitzada en la creació de Tours Virtuals Professionals, ha dut a terme una prova pilot a la petita població de Montfalcó Murallat d’un tour virtual i fotografia esfèrica de 360 graus. Amb aquesta acció promocional es donarà visibilitat a un dels punts més emblemàtics de la Segarra, Montfalcó Murallat. L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de les Oluges ofereixen visites guiades a Montfalcó prèvia reserva.

Bookmark and Share
Tour Virtual 360 graus a Montfalcó Murallat

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

 Tour Virtual 360 graus a Montfalcó Murallat

L’empresa Portal Vista especialitzada en la creació de Tours Virtuals Professionals, ha dut a terme una prova pilot a la petita població de Montfalcó Murallat d’un tour virtual i fotografia esfèrica de 360 graus.

La sessió fotogràfica, realitzada el divendres 19 de novembre, permetrà visualitzar el lloc amb tota mena de detalls.

Les panoràmiques de 360 graus de visió poden estar enllaçats de forma interactiva amb altres imatges i crear un passeig virtual que permet navegar d’un punt a l’altre creant una presentació completa d’un indret.

Les visites virtuals són una bona manera de presentar recursos turístics, ja sigui serveis o patrimoni, per la seva espectacularitat i perquè no requereix que l’usuari faci complicades instal·lacions de programes addicionals per a la seva visualització.

Amb aquesta acció promocional es donarà visibilitat a un dels punts més emblemàtics de la Segarra, Montfalcó Murallat.

Montfalcó, municipi de les Oluges, és una de les poblacions emmurallades millor conservades de Catalunya i ha estat declarada Bé Cultural d’Interès Nacional. És un excepcional exemple de vila closa que conserva el mur perimetral al que s’adossen, en l’interior, una quinzena de cases. Té una única porta d’entrada. L’interior s’estructura entorn una plaça central i un carrer que la rodeja. L’antic forn comunal i l’església de Sant Pere, recentment restaurada, completen el conjunt monumental.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de les Oluges ofereixen visites guiades a Montfalcó prèvia reserva.

 

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat