Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Tarroja es cuida i projecta la Maleta de coneixement; "Com actuar i prevenir l'ictus".
Notícies

Tarroja es cuida i projecta la Maleta de coneixement; "Com actuar i prevenir l'ictus".

La xerrada va ser gratuïta i es va projectar a la Sala d’actes de Tarroja i van assistir més d’una vintena de persones. Tal com explica l’alcaldessa, Imma Secanell: “Ha estat un èxit. Hi han assistit unes 22 persones i després de l´explicació clara i entenedora de la ponent s´ha obert un debat sobre els dubtes i com actuar en cas que succeeixi”. Aquesta xerrada forma part del projecte “Maletes de coneixement” de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal.

Bookmark and Share
Tarroja es cuida i projecta la Maleta de coneixement; "Com actuar i prevenir l'ictus".

Imatge de la xerrada - Sala d'actes de Tarroja

Tarroja es cuida i projecta la Maleta de coneixement; “Com actuar i prevenir l’ictus”.

En el marc de la Festa Major de Tarroja, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana, un dels actes va ser la projecció de la Xerrada “Com actuar i prevenir l’ictus” a càrrec de la infermera de Cervera, Sara Ribera. La xerrada va consistir a explicar com detectar i actuar davant la sospita que una persona pateix un ictus i consells per prevenir-lo. Així com els factors de risc que augmenten les possibilitats de patir un ictus.

La xerrada va ser gratuïta i es va projectar a la Sala d’actes de Tarroja i van assistir més d’una vintena de persones. Tal com explica l’alcaldessa, Imma Secanell: “Ha estat un èxit. Hi han assistit unes 22 persones i després de l´explicació clara i entenedora de la ponent s´ha obert un debat sobre els dubtes i com actuar en cas que succeeixi”.

Aquesta xerrada forma part del projecte “Maletes de coneixement” de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal on a través d’un catàleg s’ofereix diferents activitats i xerrades als ajuntaments de forma gratuïta amb l’objectiu de donar vida als pobles i donar-los un cop de mà amb la projecció de diferents activitats als seus municipis.

 

Dimarts, 9 de maig.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat