Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Taller de cuines del món a l'Escola Estel de Sant Guim de Freixenet.
Notícies

Taller de cuines del món a l'Escola Estel de Sant Guim de Freixenet.

El Consell Comarcal, conjuntament, amb l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet projecten novament el projecte Espais per la dona al municipi. Hi participen més de 25 dones on destaquen que, un any més, és un taller que funciona molt bé al municipi per interrelacionar-se amb les diferents cultures que hi conviuen.

Bookmark and Share
Taller de cuines del món a l'Escola Estel de Sant Guim de Freixenet.

Escola Estel - Sant Guim de Freixenet

Taller de cuines del món a l’Escola Estel de Sant Guim de Freixenet.

El Consell Comarcal, conjuntament, amb l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet projecten novament el projecte Espais per la dona al municipi.

Enguany, el projecte s’ha materialitzat amb un taller de Cuines del món.

Com  a novetat, el taller es realitza a l’Escola Estel de Sant Guim on inaugura una nova cuina que ha renovat les instal·lacions i ha estrenat equipament.

El taller és gratuït i es realitza tots els dimecres a la tarda fins al mes de desembre. Cada dia es cuina un tipus de menjar diferent a càrrec de les mateixes participants en el taller. Entre les diferents cuines hi ha la marroquina, la catalana, l’Algeriana, la ucraïnesa, l’asiàtica, entre altres.

Hi participen més de 25 dones on destaquen que, un any més, és un taller que funciona molt bé al municipi per interrelacionar-se amb les diferents cultures que hi conviuen.

A la presentació va assistir l’alcalde de Sant Guim, Francesc d’Assis Lluch,  la regidoria de serveis socials, Ester Misut, i la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, que tots dos van destacar l’èxit d’aquest programa que ja fa quasi deu anys que es porta a terme al municipi. Tots dos van coincidir a manifestar que són espais de trobada informal que tenen bona acollida perquè responen als interessos de les mateixes dones participants en el programa.

 Taller02-StGuim20181003.JPG

Octubre, 2018.

Fotografies del moment de la presentació del taller.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat