Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sortida a Port Aventura del joves que van participar als camps de treball local.
Notícies

Sortida a Port Aventura del joves que van participar als camps de treball local.

Els joves d'alguns dels municpis de la comarca que van participar als camps de treball el dia 26 d'agost van anar d'excursió a Port Aventura, com a recompensa del treball que van fer durant les dues setmanes que van participar a les activitats que se'ls hi va demanar. En total van participar 55 joves de la comarca.

Bookmark and Share
Sortida a Port Aventura del joves que van participar als camps de treball local.

Sortida a Port Aventura

Dilluns 31 d'agost.

Els joves d'alguns dels municpis de la comarca que van participar als camps de treball el dia 26 d'agost van anar d'excursió a Port Aventura, com a recompensa del treball que van fer durant les dues setmanes que van participar a les activitats que se'ls hi va demanar. En total van participar 55 joves.

Informa: Oficina Jove de la Segarra. 

Annex de la noticia del mes de juliol. 

http://www.oficinajove.cat/ca/oficina/oficina-jove-de-la-segarra

L’Oficina Jove de la Segarra inicia els camps de treball local a la majoria de pobles que participen amb el projecte.

Segarra.- Municipis com Torà, Cervera i Ribera d’Ondara (Sant Antolí) han començat els treballs de voluntariat per part dels joves participants als camps de treballs locals. Aquest projecte liderat per l’Oficina Jove de la Segarra amb la participació de molts ajuntaments de la comarca, consisteix en oferir la possibilitat als joves del municipi, de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble. El serveis s’ofereixen en funció del què disposa el municipi, en el cas de Cervera s’està treballant la rehabilitació i funcionament dels horts socials, entès com un projecte innovador a la ciutat on els joves desenvolupen tasques de desbrossament, arranjaments, reg, plantació, adob i recollida de les hortalisses que aniran a parar a la taula de famílies i col·lectius més necessitats de la ciutat.

En canvi, a Ribera d’Ondara (Sant Antolí) col·laboren amb la brigada pintant baranes al municipi. I, a Torà, els joves participen amb Càritas i la Residència d’Avis, o bé, participen amb l’activitat de la bibliopiscina.

Entre 10 i 12 joves participen voluntàriament a cada municipi però se’ls demana compromís i responsabilitat en les activitats que durant a terme . Una vagada s’han realitzat les tasques d’adequadament els i els joves reben una compensació, com per exemple, un abonament a les piscines o una sortida a Port Aventura com es va realitzar l’any passat. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat