Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sergi Saiz de la Franquícia IXO a Guissona guanyador del Premi Jove Emprenedor a la Segarra
Notícies

Sergi Saiz de la Franquícia IXO a Guissona guanyador del Premi Jove Emprenedor a la Segarra

El Consell Comarcal ha lliurat aquest mati el premi de la 13a edició del Jove Emprenedor a la Segarra. Sergi Saiz de la Franquisia IXO ha estat el primer premiat amb una dotació econòmica de 1.000€. I en segon lloc, Albert Fortuny i Gemma Sala amb el projecte SAF. Aquest segon premi està dotat amb 500€. L’acte de lliurament del Premi ha tingut lloc al local de joves Escorxador de Guissona a càrrec del President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, acompanyat del Director General de Joventut, Toni Reig, la coordinadora territorial a Lleida, Anna Feliu, i el Conseller Comarcal de Joventut, Jordi Porta.

Bookmark and Share
Sergi Saiz de la Franquícia IXO a Guissona guanyador del Premi Jove Emprenedor a la Segarra

Escorxador Local de Joves - Guissona

Dijous, 17 de desembre.

Sergi Saiz de la Franquícia IXO a Guissona guanyador del Premi Jove Emprenedor a la Segarra

El Consell Comarcal ha lliurat aquest mati el premi de la 13a edició del Jove Emprenedor a la Segarra. Sergi Saiz de la Franquisia IXO ha estat el primer premiat amb una dotació econòmica de 1.000€ per la iniciativa d’impulsar a Guissona l’ús de materials com el carboni i derivats d’altres materials com el plàstic alhora de reparar per exemple un cop al para-xocs de cotxes sense haver de canviar tota la peça. I en segon lloc, Albert Fortuny i Gemma Sala amb el projecte SAF, una iniciativa arquitectònica que aglutina tots els professionals vinculats amb una obra per treballar amb equip en benefici de l’obra. Aquest segon premi està dotat amb 500€.

S’ha realitzat una visita a l’empresa del guanyador que de primera mà ha explicat el seu funcionament i la posada en marxa del projecte i posteriorment, l’acte de lliurament del Premi ha tingut lloc al local de joves Escorxador de Guissona a càrrec del President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, acompanyat del Director General de Joventut, Toni Reig, la coordinadora territorial a Lleida, Anna Feliu, i el Conseller Comarcal de Joventut, Jordi Porta.

Un anys més, el premi es realitza amb l’objectiu de fomentar l’esperit d’empresa entre els joves de la comarca i estimular així la promoció dels valors que distingeixen les empreses i activitats econòmiques en general, des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica.

En el marc del Premi Jove Emprenedor, la Segarra va rebre la visita del Director General de Joventut, Toni Reig, que en un primer moment també va visitar institucionalment les dependencies de l'Ajuntament de Guissona on va poder siganr el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i conèixer les instalacions. 

visita1.jpg  visita3.jpg visita3.jpgvisita5.jpg visita4.jpg

Per a més informació: www.ccsegarra.cat

Telèfon de contacte: 973.531 300
Àrea de Comunicació, Carlota Bartra 
premsa@ccsegarra.cat 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat