Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sant Ramon també s’adhereix a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal.
Notícies

Sant Ramon també s’adhereix a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal.

Sant Ramon és un dels municipis de la Segarra que també s’ha adherit a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal que promou el bon tracte a les persones grans. Paral•lelament a la campanya el Consell Comarcal ofereix als municipis de la comarca xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran.

Bookmark and Share
Sant Ramon també s’adhereix a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal.

Local Social a Sant Ramon

 Dimarts, 20 de juny

Sant Ramon també s’adhereix a la campanya “Tracta’m bé del Consell Comarcal.

Sant Ramon és un dels municipis de la Segarra que també  s’ha adherit a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal que promou el bon tracte a les persones grans. Paral·lelament a la campanya el Consell Comarcal ofereix als municipis de la comarca xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran.

Concretament, és una xerrada on es projecta un vídeo fòrum “La Marinada” que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

La xerrada va a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana. A la presentació va participar l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca. L’alcalde va donar la benvinguda i va explicar el treball que es fa des del Consell Comarcal sobre el bon tracte a les persones grans de la comarca a través de la campanya que ja s’està portant a terme a més de la meitat dels municipis de la comarca.

La xerrada va tenir lloc al local social de Sant Ramon.  

 

 

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat