Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sant Guim de Freixenet fa la cloenda del projecte Avancem.
Notícies

Sant Guim de Freixenet fa la cloenda del projecte Avancem.

A Sant Guim de Freixenet, el projecte té una durada d’un any i, a aquest 2017, han participat 13 dones provinents del Marroc i Ucraïna. La cloenda es va fer al Centre Cívic Mestre Viaña de Sant Guim on es va fer un lliurament des certificats d’assistència al projecte. El lliurament dels certificats va anar a càrrec de la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans i de l’alcalde del municipi, Paco Lluch.

Bookmark and Share
Sant Guim de Freixenet fa la cloenda del projecte Avancem.

Fotografia de la cloenda.

Sant Guim de Freixenet fa la cloenda del projecte Avancem.

El projecte Avancem depèn de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal amb la finalitat de dotar, a un grup de noies nouvingudes, d’eines per aprendre el català i el coneixement dels serveis i recursos que tenen al seu municipi. Avançar plegades per fer un pas endavant en la seva integració.

El projecte es realitza a dos municipis de la comarca, Cervera i Sant Guim de Freixenet.

A Sant Guim de Freixenet, el projecte té una durada d’un any i, a aquest 2017, han participat 13 dones provinents del Marroc i Ucraïna.

Durant aquest temps fan classes de català i comparteixen sessions grupals de diferents temàtiques, com per exemple, conèixer quin ha estat el seu procés migratori, visita a l’empresa El Pastoret, la gestió dels residus, la importància de l’educació dels nostres fills i filles, també consells de salut. visita a l’ajuntament i a la Biblioteca del municipi.

La cloenda es va fer al Centre Cívic Mestre Viaña de Sant Guim on es va fer un lliurament des certificats d’assistència al projecte. El lliurament dels certificats va anar a càrrec de la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans i de l’alcalde del municipi, Paco Lluch. També van assistir a l’acte els professionals que van participar a les sessions grupals com les treballadors socials del Consell Comarcal, responsables del projecte.

 

Dilluns, 11 de desembre.

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat