Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sant Guim de Freixenet dóna el tret de sortida al curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural.
Notícies

Sant Guim de Freixenet dóna el tret de sortida al curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural.

Aquest és el 10è curs de l’Aula a Sant Guim i compta amb 74 inscrits que dijous rere dijous ompliran el Centre Cívic Mestre Viaña per aprendre, escoltar i debatre sobre diferents temàtiques. El programa d’enguany compta amb una proposta formativa 8 ponències de matèries variades que van des de la literatura, l'astronomia, el dret, la geografia, la filosofia o l'arqueologia, entre altres.

Bookmark and Share
Sant Guim de Freixenet dóna el tret de sortida al curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural.

Moment de la inauguració al Centre Cívic Mestre Viaña

Sant Guim de Freixenet dóna el tret de sortida al curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural.

L’acte inaugural va anar a càrrec del vicerector del Campus de la UdL, Jesús Abilla, acompanyat de la consellera comarcal de Serveis Socials al Consell, Núria Magrans, i l’alcalde de Sant Guim, Francisco Lluch.

La conferència inaugural la va realitzar Marcel·la Andreu, professora de comunicació de la UdL, que va explicar eines i habilitats comunicatives per a una comunicació feliç.

Aquest és el 10è curs de l’Aula a Sant Guim i compta amb 74 inscrits que dijous rere dijous ompliran el Centre Cívic Mestre Viaña per aprendre, escoltar i debatre sobre diferents temàtiques. El programa d’enguany compta amb una proposta formativa 8 ponències de matèries variades que van des de la literatura, l'astronomia, el dret, la geografia, la filosofia o l'arqueologia, entre altres.

Com a novetat, es realitzarà una sortida a França per conèixer la Maternitat d’Elna, on a més es comptarà amb l’acompanyament de la historiadora Assumpta Montellà.

Les classes tenen lloc els dijous a les vuit de la tarda al Centre Cívic Mestre Viaña.

Les Aules d’Extensió a la comarca es projecten a través del Consell Comarcal, des de l’àrea de Serveis Socials, i es compta amb el suport incondicional de la UdL, la Caixa i l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.

Dijous, 19 d’octubre.

 

Fotografies: Moment de la inauguració al Centre Cívic Mestre Viaña.

AulaSantGuim0708-20171019.jpg

 

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat