Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sant Guim de Freixenet acull la Jornada per impulsar el paper de la dona al món rural.
Notícies

Sant Guim de Freixenet acull la Jornada per impulsar el paper de la dona al món rural.

Sant Guim de Freixenet projecta una jornada tècnica per debatre sobre el lideratge i els valors del món rural a la comarca. Tal com ha explicat la consellera Magrans l’objectiu de la jornada és generar sinergies de lideratge empresarial entre el col•lectiu de dones a la comarca.

Bookmark and Share
Sant Guim de Freixenet acull la Jornada per impulsar el paper de la dona al món rural.

Centre Cívic Mestre Viaña, Sant Guim de Freixenet.

 Sant Guim de Freixenet acull la Jornada per impulsar el paper de la dona al món rural.

 

Sant Guim de Freixenet projecta una jornada tècnica per debatre sobre el lideratge i els valors del món rural a la comarca. La benvinguda a la jornada ha anat a càrrec de l’alcalde del municipi, Paco Lluch, la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans, i la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló. Tal com ha explicat la consellera Magrans l’objectiu de la jornada és generar sinergies de lideratge empresarial entre el col·lectiu de dones a la comarca.

 

La jornada s’ha iniciat amb la psicòloga Jovita Latorre de l‘empresa Optima per avaluar i optimitzar els recursos personals davant els reptes del sector rural. Posteriorment, ha estat el moment de debatre sobre l’impuls de la dona en la projecció econòmica de l’entorn rural. És per aquest motiu que s’ha organitzat una taula rodona amb sis empresàries de la Segarra que han exposat com han dut a terme els seus projectes i les dificultats amb què s’ha  trobat. Empresàries de la comarca com Mercè Serra d'Ars Blanc, Ester Misut de Sikarra Nostra, entre altres.

 

La cloenda ha anar a càrrec del vídeo gravat per l’exconsellera d’Agricultura, Meritxell Serret. També han participat el Director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida, Ferran de Noguera. La jornada ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions del Pastoret de la Segarra.

 

La jornada s’organitzava conjuntament entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat. S’ha comptat amb una trentena d’assistents dels diferents àmbits professionals.

 

Fotografies del moment de la jornada al Centre Cívic Mestre Viaña (Sant Guim de Freixenet).

Dilluns, 21 de maig.

 

Jornda03-20180521.JPG

 

Jornda04-20180521.JPG

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat