Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Sanaüja, municipi "Tracta'm bé, projecta la xerrada sobre la relació pares i fills "La Marinada".
Notícies

Sanaüja, municipi "Tracta'm bé, projecta la xerrada sobre la relació pares i fills "La Marinada".

Sanaüja és un dels municipis de la Segarra que també s’ha adherit a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal que promou el bon tracte a les persones grans. Paral•lelament a la campanya el Consell Comarcal ofereix als municipis de la comarca xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran.

Bookmark and Share
Sanaüja, municipi "Tracta'm bé, projecta la xerrada sobre la relació pares i fills "La Marinada".

Casal Verge del Pla - Sanaüja

 Sanaüja, municipi “Tracta’m bé, projecta la xerrada sobre la relació pares i fills “La Marinada”.

Sanaüja és un dels municipis de la Segarra que també  s’ha adherit a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal que promou el bon tracte a les persones grans. Paral·lelament a la campanya el Consell Comarcal ofereix als municipis de la comarca xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran.

Concretament, és una xerrada on es projecta un vídeo fòrum “La Marinada” que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

La xerrada va a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana, acompanyada de la treballadora social del Consell al municipi, Gemma Vila. A la presentació va participar l’Alcalde del municipi, Josep Condal. L’Alcalde va donar la benvinguda i va explicar el treball que es fa des del Consell Comarcal sobre el bon tracte a les persones grans de la comarca a través de la campanya que ja s’està portant a terme a més de la meitat dels municipis de la comarca.

La xerrada va tenir lloc al Casal Verge del Pla. La rebuda va ser notable, prop d’una trentena de persones van participar.

Fotografies: Moments de la xerrada al Casal. 

Dimecres, 28 de març. 

Tractambe1-Sanauja20180328.jpg

Tractambe2-Sanauja20180328.jpg 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat