Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Presentació del llibre guanyador de la 12a edició del premi 7lletres. 1 de març de 2018
Notícies

Presentació del llibre guanyador de la 12a edició del premi 7lletres. 1 de març de 2018

La Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera, acull la presentació de Els complements del nom, obra guanyadora de la dotzena edició del premi 7Lletres.

Bookmark and Share
Presentació del llibre guanyador de la 12a edició del premi 7lletres. 1 de març de 2018

7lletres

El proper dijous 1 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l’obra guanyadora de l’última edició del premi 7lletres. Convocat pel Consell Comarcal de la Segarra, la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo, s’atorga a un recull de set relats escrits en català. La dotacio del premi és de 7.000 euros, a més de l'edició de l'original, que publica Pagès Editors.

La presentació anirà a càrrec del periodista i escriptor Jaume Barrull i de Joana Soto de Pagès Editors. Comptarà amb la presència de l’autor Òscar Palazon, de Ramon Armengol, Conseller Comarcal de Cultura, i de Jaume Rossich, Regidor de Cultura de la Paeria de Cervera.

Els complements del nom, l’obra guanyadora, se situa en un territori poc habitual per a la literatura: el del barri de la perifèria urbana, on l’heroïcitat consisteix a arribar a final de mes i lluitar per la dignitat de la família. Allí sobreviuen un grup heterogeni de personatges que busquen la felicitat en un ambient poc amable, fins i tot adoptant decisions extremes.

Òscar Palazón Ferré, nascut a Lleida, és professor de secundària, escriptor i traductor. Llicenciat en filologia anglogermànica, actualment treballa com a professor d’anglès en un institut de Tarragona.

Ha estat guanyador i finalista d’una trentena de premis literaris arreu de Catalunya. Ha escrit el poemari Atles de la memòria (Cossetània, 2005) i El coit imperfecte (March Editor, 2010) i les novel·les Un rostre que no és meu (Cossetània, 2008) i El fotògraf (Ara Llibres, 2008). Col·labora en diverses publicacions periòdiques amb entrevistes i articles de temàtica literària.

7lletres.


 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat