Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.
Notícies

Presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

El Dissabte 11 de març es durà a terme lʼacte de presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra al teatre Cal Eril de Guissona, a les 8 de la tarda. L’Associació està formada per dissenyadores de la comarca i es vol es pretén unir disseny i moda d’autor amb promoció turística dels espais més emblemàtics de la Segarra.

Bookmark and Share
Presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

Cartell de la presentació

Presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

El Dissabte 11 de març es durà a terme lʼacte de presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements  de la Segarra al teatre Cal Eril de Guissona, a les 8 de la tarda. L’Associació està formada per dissenyadores de la comarca i es vol es pretén unir disseny i moda d’autor amb promoció turística dels espais més emblemàtics de la Segarra.

La primera mostra del treball d’aquesta Associació, anomenada “Vestim Segarra”, pretén realitzar una desfilada en un castell de la comarca per tal de consolidar moda i turisme.

En la presentació es donarà a conèixer, el projecte “Vestim Segarra”, com s’han unit els conceptes turisme i moda km0, és a dir, creacions úniques amb materials de primera qualitat i teles nobles al tacte amb la pell, amb el valor afegit de ser mostrades en llocs especials i únics de la Segarra.

En l’acte de presentació es donaran detalls de les accions previstes, el logotip de l’Associació i el cartell de la desfilada “Primavera-Estiu 2017”.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra coorganitza les accions juntament amb l’Associació de Dissenyadores perquè creiem que és possible combinar una activitat econòmica com és la moda i el turisme, essent proactiu per cada una de les parts buscant la mateixa finalitat en dos camps tant diferents.

   

Àrea de Turisme Consell Comarcal de la Segarra.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat