Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Periodistes i blocaires especialitzats en turisme visiten la Segarra.
Notícies

Periodistes i blocaires especialitzats en turisme visiten la Segarra.

En el marc de les accions portades a terme per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, s’ha dut a terme tres viatges de familiarització i de premsa amb periodistes i bloggers especialitzats en turisme d’Alemanya, Argentina, Catalunya i l’Estat Espanyol. La setmana del 5 a l’11 de març periodistes i blocaires, de diferents nacionalitats, especialitzats en turisme han visitat la Segarra.

Bookmark and Share
Periodistes i blocaires especialitzats en turisme visiten la Segarra.

Santuari de Sant Ramon

Periodistes i blocaires especialitzats en turisme visiten la Segarra.

La setmana del 5 a l’11 de març periodistes i blocaires, de diferents nacionalitats, especialitzats en turisme han visitat la Segarra.

En el marc de les accions portades a terme per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, s’ha dut a terme tres viatges de familiarització i de premsa amb periodistes i bloggers especialitzats en turisme d’Alemanya, Argentina, Catalunya i l’Estat Espanyol.

El dimarts 7 de març des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es va col·laborar en un blog-trip de Freibeuter-reisen (http://www.freibeuter-reisen.org/) amb la finalitat de donar a conèixer la nostra comarca i les Terres de Lleida al mercat alemany. Es tracta d’una blogger alemanya, Nicole Biarnes, que escriu articles sobre els seus viatges arreu del món. Un punt d’enfocament del blog, en particular, és Catalunya. Nicole Biarnes ha manifestat molt interès a visitar el Pirineu i les Terres de  Lleida, l'única part de Catalunya sobre la qual encara no havia publicat cap entrada.

El mateix dimarts, es va col·laborar en la visita de la periodista argentina Tali Akuka que treballa, entre altres,  per la revista mexicana  http://revistaforward.com.mx/ on preveu publicar un article sobre les rutes de Gaspar de Portolà a la demarcació de Lleida. En el seu itinerari per la Segarra va conèixer espais relacionats amb Pere Fages, lloctinent de Gaspar de Portolà, com la Universitat de Cervera i Guissona. També va fer una visita al monestir de Sant Ramon.

Pels dies 7 i 8 de març, vam rebre dos bloggers integrants de la plataforma Travel Inspirers considerats entre els 7 millors bloggers d’Espanya. El blogtrip ha estat organitzat conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, l'Agència Catalana de Turisme, a través del seu Punt d'Informació a Madrid, i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra. Ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torà, ja que aquests periodistes van fer nit a l’hostal Jaumet de Torà i van visitar aquesta població i la torre de Vallferosa. Un altre indret on van estar a la comarca va ser Montfalcó Murallat. Aquest bloggers, a més formar part de la plataforma Travel Inspirers, tenen perfil propi a Guías Viajar​ i Chavetas i estan especialitzats a gravar amb dron.

D’altra banda, aquests dies, ens ha visitat Roger Jiménez, periodista i autor de la primera guia slow online del país https://slowingcatalunya.wordpress.com/. La seva visita ha estat per elaborar un article sobre els ametllers florits de la Segarra. El reportatge ha estat fet des del poble de l’Ametlla, municipi de Montoliu, ja que el periodista ha volgut jugar amb el nom de la població i l’esclat dels ametllers en aquesta època de l’any.

Àrea de Turisme

Consell Comarcal de la Segarra.

 

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat