Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Montornès i Mas de Bondia va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.
Notícies

Montornès i Mas de Bondia va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.

La consellera de l’Àrea de Serveis Socials al Consell, Núria Magrans, va fer la presentació i va explicar les accions de la campanya “Tracta’m bé” del Consell i va convidar als assistents a veure l’exposició “Segarra, imatges amb tracte” que es trobava en una sala annexa.

Bookmark and Share
Montornès i Mas de Bondia va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.

Imatge del moment de la xerrada

 

Montornès i Mas de Bondia va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal de la Segarra.

 

La xerrada la Marinada de la Campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal va anar molt bé a tots dos nuclis. Van assistir-hi unes 30 persones i es va realitzar als Locals Socials. La consellera de l’Àrea de Serveis Socials al Consell, Rosa Ribas, va fer la presentació i va explicar les accions de la campanya “Tracta’m bé” del Consell. Després, va tenir lloc el vídeo fòrum i el posterior debat a càrrec de la treballadora social al Consell, Pilar Vilajoana. Acte gratuït i oberta a tothom.

Marinada és un curtmetratge protagonitzat pel Pep Cruz i ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla del tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

 

Juliol de 2018.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat